Beste treningstights

Trenger du en ny treningstights som kan brukes til alle treningsformer? Noen av de beste treningstightsene finner du hos Stateofmind.

Se våre utvalg av treningstights

De siste årene har det blitt et stadig større utvalg av treningstights på markedet. Treningstights er ikke lenger kun forbeholdt treningssenteret, nå er det også mange som bruker treningstights som en del av hverdagsgarderoben. 

Dette har gjort at vi stiller høye krav til treningstights – de skal ikke bare være funksjonelle og flatterende, men også behagelige og uten sømmer som gnager. 

Våre beste treningstights

Hos Stateofmind finner du flere treningstights som oppfyller alle disse kravene. Vi tilbyr både tights i vanlig lengde og ¾ lange capri-tights.

Tights i full lengde

Vår Stateofmind-tights kommer i tre anvendelige og fine farger: grønn, mørkeblå og sort. Tightsen er sømløs og produsert av 75% resirkulerte materialer, noe som gjør at den både er supermyk, behagelig og miljøvennlig.

Tightsen har en innebygget underbukse og en flatterende passform med høyt liv og god støtte. Den har et feminint design med diskrete detaljer, noe som gjør at den er enkel å kombinere med andre plagg. 

Tightsene i full lengde har en lomme til tennisballer i linningen bak, men de passer like godt til hverdagslig bruk som til tennis eller andre aktiviteter. Disse tightsene er normale i størrelsen, så velg den størrelsen du vanligvis velger.

Tights i capri-lengde

Hos oss finner du også noen av markedets beste treningstights i ¾-lengde. Denne lengden passer perfekt på varme sommerdager eller når du trener innendørs. Tightsen har innebygget underbukse og en flatterende passform med høyt liv.

Tightsen er produsert av 75% resirkulerte materialer, noe som gjør at den både er ekstra myk, behagelig og miljøvennlig. Den kommer i tre forskjellige farger: marineblå, oransje og burgunder. Tightsen har en lomme til tennisballer i linningen bak, men den passer like godt til hverdagslig bruk som på tennisbanen.

Den har et feminint og klassisk design med diskrete detaljer, noe som gjør at den er enkel å kombinere med andre plagg. Tightsen er normal i størrelsen, så velg den samme størrelsen som du pleier å velge.

Miljøvennlige materialer 

Vi i Stateofmind er svært opptatt av å bruke bærekraftige og miljøvennlige materialer som føles gode både på kroppen og for samvittigheten. 

Hos oss finner du plagg i materialer som økologisk bomull, kasjmir og merinoull. Dette er materialer som varer i mange år, noe som er positivt både for garderoben din og for miljøet.

Alle våre treningstights er produsert av 75% resirkulerte nylonfibre. De er også sømløse for optimal komfort.

Slik tar du vare på dine beste treningstights

Det er lurt å vaske treningsklær så fort som mulig etter du har brukt dem, for å unngå at det setter seg svettelukt i plaggene. 

Det anbefales også at man ikke bruker skyllemiddel, da dette gjør at fibrene i stoffet klistrer seg sammen. Vi anbefaler å vaske treningstights på 40 grader med innsiden ut. 

Treningstopper og deilige cashmere-jakker

Stateofmind har et høyt fokus på å produsere behagelige kvalitetsplagg som både kan brukes på vei til trening, på tennisbanen, på løpetur eller til hverdags. I tillegg til våre beste treningstights, finner du også et stort utvalg av deilige treningstopper og cashmere-jakker hos oss. 

Alle våre treningsplagg er laget av gode, pustende materialer som holder deg tørr under treningen. Våre gode cashmere-jakker er perfekt å bruke på vei til trening eller etter trening. Dette er fordi cashmere er temperaturregulerende. Materialet holder deg varm når du er kald og gir en svalende effekt i varmen.

Dette er Stateofmind

Stateofmind ble startet opp av Mona Berg og Camilla Lyng-Jørgensen i 2017. Vi har begge en stor lidenskap for trening, og da spesielt tennis. Før vi startet opp Stateofmind, så vi en mangel på treningstøy med fokus på tennis.

Derfor ønsket vi å starte opp et klesmerke med behagelige plagg som passer like godt på tennisbanen som til hverdags. Kombinasjonen av funksjonalitet, passform, detaljer og snitt gir våre treningsplagg et feminint og allsidig uttrykk. 

I tillegg til i vår nettbutikk, får du også kjøpt Stateofmind på vårt showroom på Frogner og i utvalgte butikker i Oslo og Trondheim.

Dersom du lurer på noe angående våre beste treningstights, bestilling av varer eller lignende, så ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss