Beste treningstights

Trenger du en ny treningstights som kan brukes til alle treningsformer? Noen av de beste treningstightsene finner du hos Stateofmind.

Se våre utvalg av treningstights

De siste årene har det blitt et stadig større utvalg av treningstights på markedet. Treningstights er ikke lenger kun forbeholdt treningssenteret; nå er det også mange som bruker treningstights som en del av hverdagsgarderoben. 

Dette har gjort at vi stiller høye krav til treningstights. Treningstightsen skal ikke bare være funksjonell og allsidig, men helst også ha en flatterende passform med høy midje, bred linning og et sømløst design.

Våre beste treningstights

Hos Stateofmind finner du flere treningstights som oppfyller alle disse kravene. Vi tilbyr både treningstights i vanlig lengde og ¾ lange capri-tights.

Tights i full lengde

Vår Stateofmind-tights kommer i tre veldig anvendelige og fine fargergrønn, mørkeblå og sort. Tightsen er sømløs og produsert av 75% resirkulert materiale, noe som gjør at den både får et flatterende design og er mer miljøvennlig.

Passform og utseende

De har en tettsittende passform med høyt liv gjør at tightsen sitter godt og er veldig behagelig å ha på seg under alle aktiviteter du skulle bruke de til. Tightsene har et feminint design med diskrete detaljer, og er derfor veldig enkel å kombinere med andre plagg.

Tightsene i full lengde har en liten lomme til tennisballer i linningen bak, men de passer like godt til hverdagslig bruk som til tennis eller andre aktiviteter. Disse tightsene er normale i størrelsen, så velg den størrelsen du vanligvis bruker.

Tights i capri-lengde

Hos oss finner du også noen av markedets beste treningstights i ¾-lengde. Denne lengden passer perfekt på varme sommerdager eller når du trener innendørs. Tightsen har innebygget underbukse, lomme i linningen bak og en flatterende passform med høyt liv. Perfekt til tennis og padel.

Passform og utseende

Tightsene er produsert av 75% resirkulert materiale, noe som gjør at tightsen både er ekstra myk, behagelig og er produsert på en mer miljøvennlig måte. 

Den kommer i flere forskjellige farger; marineblå, oransje og burgunder. Tightsen har en liten lomme til tennisballer i linningen bak, men den passer også til hverdagsbruk. Tightsen er normal i størrelsen, så velg den samme størrelsen som du pleier å bruke.

Miljøvennlig materiale 

Vi i Stateofmind er veldig opptatt av å bruke bærekraftige og miljøvennlige materialer som føles gode både på kroppen og for samvittigheten. 

Hos oss finner du plagg i deilige materialer som økologisk bomull, kasjmir og merinoull. Dette er materialer i god kvalitet og er veldig behagelig å bruke.

Bærekraftige plagg

Produktene vi selger er laget for å vare i mange år fremover, og skal være et positivt tilskudd både til garderoben din og for miljøet vårt.

Alle våre treningstights er laget av 75% resirkulerte nylonfibre. De er også sømløse for optimal komfort.

Slik tar du vare på dine beste treningstights

Med riktig behandling forlenger du livet på treningstightsene dine. 

Vårt beste tips er å vaske treningsklær så fort som mulig etter du har brukt dem, for å unngå at det setter seg svettelukt i plaggene. 

Vasking av treningsplagg

Det anbefales også at man ikke bruker skyllemiddel, da dette gjør at fibrene i stoffet klistrer seg sammen og stopper den naturlige ventilasjonen i tightsen. Funksjonen er der fortsatt, men den blir mye dårligere ved bruk av skyllemiddel.

Vi anbefaler å vaske treningstights på 40 grader med innsiden ut, slik at farge og stoff skal holde seg best mulig.

Bestselgere

Med et bredt utvalg av treningstights har vi naturligvis noen bestselgere som er de absolutt mest populære.

Blant disse finner vi blant annet Stateofmind Tights Navy New og Stateofmind Tights Svart New.

Lange tights


Dette er sømløse, superkomfortable, klassiske og lange tights som passer til under trening og andre aktiviteter. Disse blir lett en favoritt om du setter pris på både innebygget underbukse, bred linning, høyt liv og flatterende passform. De har små lommer og detaljer, i tillegg til at de er laget av 75% resirkulerte materialer (Q-Nova Technology).

Sammen med våre sømløse topper blir dette er behagelig, komplett og fresht treningsantrekk.

Passer til: Løping, trening, Padel, yoga, tennis og til hverdags.

Biker shorts

En bestselger, som nesten er enda mer allsidig i bruk er våre populære tights, Stateofmind Biker Shorts Grønn.Våre biker shorts er også sømløse og funksjonelle som gjør at de passer til alle typer trening og aktiviteter.

De har innebygget underbukse, høyt liv og har en flatterende passform. De er i likhet med våre andre tights laget av 75% resirkulerte materialer (Q-Nova Technology).

Passer til: Løping, trening, turer, tennis og til hverdags.

Se flere av våre bestselgere her.

Treningstopper og deilige cashmere-jakker

Stateofmind har et høyt fokus på å produsere behagelige kvalitetsplagg som både kan brukes under trening, på Tennisbanen, Padel banen, på løpetur eller til hverdags. I tillegg til våre beste treningstights, finner du også et stort utvalg av deilige treningstopper og cashmere-jakker hos oss. 

Til og fra trening

Alle våre treningsplagg er laget av gode, pustende materialer som holder deg tørr under treningen. Våre cashmere-jakker passer godt til å bruke på vei til trening eller etter trening.

Dette er fordi cashmere er temperaturregulerende. Materialet holder deg varm når du er kald og gir en svalende effekt i varmen. Våre jakker i cashmere har med andre ord et nøye gjennomtenkt design og består av et materiale som er laget for best mulig komfort og funksjonalitet.

Dette er Stateofmind

Stateofmind ble startet opp av Mona Berg og Camilla Lyng-Jørgensen i 2017. Vi har begge en stor lidenskap for trening, og da spesielt tennis. Før vi startet opp Stateofmind, så vi en mangel på treningstøy med fokus på nettopp tennis.

Derfor ønsket vi å starte opp et klesmerke med behagelige plagg som passer like godt på tennisbanen som til hverdags. Kombinasjonen av funksjonalitet, passform, detaljer og snitt gir våre treningsplagg et feminint og allsidig uttrykk. 

Miljøvennlig mote

Vi ønsker samtidig at alle skal ha et større fokus på å kjøpe bærekraftige og miljøvennlige plagg når man først handler inn. Stateofmind er vårt bidrag og din mulighet til å gjøre mer for miljøet.

I tillegg til i vår nettbutikk, får du også kjøpt Stateofmind på vårt showroom på Frogner og i utvalgte butikker i Oslo og Trondheim.

 

Dersom du lurer på noe angående våre beste treningstights, bestilling av varer eller lignende, så ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss