Om oss

_G4A9765.jpg

 

Stateofmind er moderne, inspirerende og funksjonelt tennis- og treningstøy, med klassisk Skandinavisk preg laget for- og av tennisspillere..

Stateofmind ble etablert i 2017 av Mona Berg og Camilla Lyng-Jørgensen og selskapet holder til i Eckersbergsgt. 33 i Oslo. Vår felles entusiasme for sport og ekte treningsglede var utgangspunktet for samarbeidet. Kombinasjonen av funksjonalitet, detaljer, snitt og estetikk hentet fra ulike idretter har inspirert oss og gitt sportsklærne et feminint og allsidig uttrykk.

Stateofmind er det første norske treningsmerket som har fokus på tennis og padel i kombinasjon med andre idretter og aktiviteter. Treningstøyet produseres bærekraftig av nøye utvalgte produsenter i Portugal. Kolleksjonen består av sømløse  tights og treningstopper, hoodies, treningsgensere i merino, tennisskjørt og treningsshorts i klassisk design og tidsriktige farger som lett kan kombineres og matches med hverandre.

Stateofmind treningstøy selges i vår nettbutikk, i vårt showroom på Frogner i Oslo og i et utvalg butikker i Oslo og omegn og i Trondheim.

Vi er bevisst på den betydelige konsekvensen produksjon av klær har på planeten og miljøet vårt. Vi jobber kontinuerlig med å finne innovative og mer miljøvennlige materialer og metoder som også bidrar til å forbedre kvalitet og levetid på produktene. Vi har fokus på kvalitet og bærekraft i alle ledd av vår produksjon og sportsklærne skal gjenspeile vår visjon om at det vi leverte sist skal bli enda bedre neste gang.

 

MONA & CAMILLA 

Stateofmind est. 2017

 

Kontakt 

STATEOFMIND AS

Org.nr: 918489177

Tlf: +47 99224474

Email: kundeservice@stateofmind.no