Tennisklær Oslo

Ser du etter behagelige og funksjonelle tennisklær i Oslo? Stateofmind tilbyr et stort utvalg av tennis- og treningstøy. Her kan du lese mer om oss.

Se våre bestselgere

Uansett om du spiller tennis på hobby- eller konkurransenivå, har du sikkert merket hvor viktig det er med riktige klær. 

Gode tennisplagg bør føles myke mot huden og gi deg full bevegelsesfrihet, samtidig som de har en god og flatterende passform. 

I tillegg bør tennisklærne ha funksjonelle egenskaper som holder deg tørr til og med under intense treningsøkter.

Behagelige og funksjonelle tennisklær i Oslo

Dette er noe av det vi i Stateofmind har spesialisert oss på. Hos oss finner du et stort utvalg av tennis- og treningstøy som er designet for å gjøre treningsøkten din litt bedre. 

Ikke la klærne dine hindre deg i å yte maksimalt på treningen eller på tennisbanen. Våre tennisplagg gjør at du kan bevege deg som du vil samtidig som de føles superbehagelige.

Premium kvalitet og sømløs passform 

Litt av hemmeligheten bak plaggenes komfort ligger i de gode kvalitetsstoffene plaggene er laget av. 

Vår kolleksjon består blant annet av treningstopper laget av bærekraftige materialer, treningsgensere laget av pustende merinoull og deilige cashmere-jakker som du kan ta på deg etter treningsøkten. I tillegg er våre plagg nærmest sømløse, noe som gir ekstra komfort og bevegelighet.

Bærekraftig produksjon

Vi har et høyt fokus på kvalitet og bærekraft i alle ledd. Derfor produseres våre tennisklær i Oslo på en bærekraftig måte, av spesielt utvalgte produsenter i Portugal. Dette gjør at du kan være sikker på at klærne du kjøper hos oss både er bra for deg og for miljøet.

Flatterende design

Vi legger også mye vekt på at alle våre plagg skal ha en flatterende passform som sitter pent på kroppen. Plaggene kommer i tidsriktige farger som lett kan kombineres med hverandre eller med andre hverdagsplagg.

Kjøp tennisklær i Oslo hos Stateofmind – våre plagg har et feminint og allsidig design som gjør at du også kan bruke dem til andre aktiviteter eller til hverdags.

Stateofmind – tennisklær i Oslo

Stateofmind er et norsk merke som ble grunnlagt av Mona Berg og Camilla Lyng-Jørgensen i 2017. Vi har begge en stor lidenskap for trening, og spesielt for tennis. 

Vi vet hvor mye riktige klær kan ha å si for motivasjon og treningsglede. Dette gjorde at vi ville starte opp et klesmerke med klær som både ser bra ut og som får deg til å yte ditt beste på tennisbanen eller under andre aktiviteter. 

Stateofmind er det første treningsmerket som spesialiserer seg på tennis i Norge. Men klærne våre er ikke bare forbeholdt tennisbanen. De kan også brukes på vei til og fra trening, til andre aktiviteter eller som allsidige hverdagsplagg. 

Les også: Beste treningstights

Showroom og nettbutikk

Siden vi startet selskapet, har vi opplevd stor interesse og etterspørsel etter moderne trening- og tennisklær i Oslo. 

Plaggene fra Stateofmind kan enten kjøpes her i vår nettbutikk, i vårt showroom på Frogner i Oslo eller hos utvalgte forhandlere i Oslo og Trondheim.

Vi har et høyt fokus på god kundeservice. Dersom du har spørsmål om våre tennisklær i Oslo, så kontakt oss gjennom lenken nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se våre bestselgere