Stramme linjer & harde slag

Moderne, inspirerende og funksjonelt tennis- og treningstøy, med et klassisk, skandinavisk preg laget for- og av tennisspillere. Kolleksjonen har optimal passform og tidsriktige detaljer som passer til alle typer fysiske aktiviteter, og på reisen til og fra.

Stateofmind (SOM) ble etablert i 2017 av Mona Berg & Camilla Lyng-Jørgensen og selskapet holder til på Skøyen i Oslo. Vår felles entusiasme for sport og ekte treningsglede var utgangspunktet for samarbeidet. Kombinasjonen av funksjonalitet, detaljer, snitt og estetikk hentet fra ulike idretter har inspirert oss og gitt klærne et feminint og allsidig uttrykk. SOM er det første norske treningsmerket som har fokus på tennis i kombinasjon med andre idretter. Kolleksjonene produseres av nøye utvalgte produsenter i Portugal. Den sømløse produksjonen gir fleksibilitet og komfort som gjør plaggene attraktive og allsidige.

SOM selges i vår nettbutikk, stateofmind.no og i et utvalg butikker i Oslo og omegn.

Vi har fokus på kvalitet i alle ledd av vår produksjon, og kolleksjonene skal gjenspeile vår visjon om at det vi leverte sist skal bli enda bedre neste gang.


Mona Berg 41 41 63 41

Camilla Lyng-Jørgensen 99 22 44 74

 

stateofmind AS

@stateofmindoslo


Klikk på bildet for å se hele artikkelen.

Finansavisen 30/9-2017

 


Akersposten 25/10-2017

http://akersposten.no/sport/nyheter/sportstoy-er-blitt-high-fashion/19.1587

Fra Akersposten

Fra Akersposten