Golfskjørt

Er du på utkikk etter behagelige og moderne golfskjørt til sommeren? Hos Stateofmind finner du feminine skjørt som passer både på golfbanen og til hverdags.

Se vårt utvalg av skjørt

Stateofmind er et norsk klesmerke som tilbyr allsidige og behagelige treningsklær med et feminint design. Vi ønsker å lage klær som ikke bare kan brukes mens du trener, men også til og fra treningen og i hverdagen.

Våre golfskjørt

Hos oss finner du blant annet stilrene og behagelige golfskjørt som ser like bra ut på golfbanen som til hverdags. Her kan du lese mer om noen av våre mest populære golfskjørt:

Skirt Deuce

Skirt Deuce er et sporty men feminint golfskjørt som passer spesielt godt til bruk på golfbanen, men også på tennisbanen eller til hverdags. Skjørtet har et kort og feminint snitt, med innebygget shorts for ekstra komfort. 

Skjørtet kommer i to flatterende farger: Dusty Pink og Navy Blue. Vi anbefaler at du velger en størrelse større enn du vanligvis bruker, da skjørtet er liten i størrelsen. 

Skirt Organic Cotton

Dette er et allsidig skjørt som kan brukes til det meste – enten det er som golfskjørt, på en varm dag eller på vei til trening. Skjørtet er laget av økologisk bomull som føles fantastisk mot huden og er mer miljøvennlig enn vanlig bomull. Snøringen i livet og lommene på siden gjør at skjørtet både er praktisk og moderne. 

Skirt Organic Cotton kommer i to herlige farger: Winter White og en lys burgunderrød nyanse. Velg mellom størrelsene small, medium og large.

Treningstøy – ikke bare forbeholdt treningssenteret

Tidligere var treningstøy noe som var forbeholdt treningssenteret, men de siste årene har såkalt «Athleisure Wear» blitt trendy.

Det blir stadig vekk et høyere fokus på å leve et sunt og aktivt liv, og derfor ser stadig flere av oss etter plagg som kan brukes både på trening og til hverdags. 

Treningstøy blir ikke lenger forbundet med slitne plagg som kun passer inn på en aerobic-time. 

Hos Stateofmind finner du funksjonelle og behagelige treningsklær som passer til flere anledninger. Vi har et spesielt stort utvalg av golf- og tennisklær. Disse plaggene har et moderne og flatterende design som gjør at du også kan bruke dem utenom treningen. 

Bærekraft i alle ledd

Vi i Stateofmind ønsker å være et miljøvennlig valg, og har fokus på kvalitet og bærekraft i alle ledd av produksjonen. Klærne våre produseres av nøye utvalgte produsenter i Portugal. 

Vi velger gode kvalitetsmaterialer som økologisk bomull og cashmere fordi de både føles fantastiske å ha på seg og fordi dette er materialer som holder seg fine i årevis. Det gjør at klærne ikke trenger å byttes ut like ofte, noe som er sunt for miljøet. 

Historien bak Stateofmind

Stateofmind ble startet opp i 2017 av Mona Berg og Camilla Lyng-Jørgensen. Vi har selv spilt tennis aktivt i flere år, og merket en mangel på treningstøy som er spesielt utviklet til bruk på tennisbanen. 

Stateofmind er det første norske treningsmerket som har et spesielt fokus på tennis. Vi ønsket også at plaggene vi designet skulle passe inn flere steder enn på tennisbanen. Derfor utviklet vi en kolleksjon med myke, behagelige plagg som gir deg full bevegelighet, samtidig som de har et feminint og moderne design. 

Stateofmind har fokus på kvalitet i alle ledd av produksjonen. Våre plagg er laget av kvalitetsmaterialer som merinoull, økologisk bomull og cashmere. Dette er materialer som både puster og holder deg varm når du trenger det.

Her finner du oss

Vårt treningstøy finnes både her i vår egen nettbutikk, hos utvalgte forhandlere i Oslo og Trondheim samt i vårt showroom på Frogner i Oslo.

Lurer du på noe angående våre golfskjørt eller andre produkter i vårt sortiment? Ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss